فیلتر کربن اکتیو

فیلتر کربن اکتیو برای اولین بار به منظور جذب انواع روایح نظیر بوی سیگار،بوی حاصله از سرخ کردن سیزیجات ، محلول های بنزین ،تولوئن واگزیلن، روایح پلی نیو کلار نظیر نفتالین و بی فنیل ،روایح حاصله از کلرورهای مختلف نظیر کلروبنزین،آلدرین،توکسافن و د.د.ت فنولها نظیر فنول و کرسول ، روایح حاصله از سوختهایی مانندروغن ، گازئیل و کرسول،بخارات خطرناک و سرطان زای عملیات جوشکاری و به طور کلی اکثر رایحه هایی که از محلولهای شیمیایی متصاعد می شد، ساخته شد.
فیلتر کربن اکتیو
کاغذ فیلتر یا(مدیا) فیلترهای کربن اکتیو با توجه به سطح کربن اکتیو مورد نیاز به صورت چین خورده در داخل قاب فلزی و یا چوبی قرار می گیرد . مابین چینها (تاها) که توسط جداکننده آلومینیومی (فویل) و یا توری گالوانیزه از یکدیگر جداشده ،امکان عبور هوارا ایجاد می نماید.

مشخصات فنی فیلتر کربن اکتیو

کربن فعال یا کربن اکتیو بین 40% تا 50% در جریان تولید کاغذ فیلتر یا مدیای فیلترهای کربن اکتیو به کاغذ مخصوص آن تلقیح شده و پس از آماده شدن به صورت رول به روی دستگاه تازن مدیا قرار گرفته و در ابعاد مورد نظر تا خورده و بصورت فیلتر کامل در می آید .
افت فشار اولیه آن (فیلتر نو)باابعاد 50×600×600 میلیمتر که کاغذ تلقیح شده توسط کربن فعال آن حدود 2000×600  میلیمتر بوده و بصورت چین خورده در داخل قاب فلزی قرار گرفته در جریان هوای 3400 متر مکعب در ساعت 60 الی 70 پاسکال اندازه گیری شده است
ابعاد متداول آن با قاب فلزی (300و150و100و50)×600×600 میلیمتر (300و150و100و50)×300×600 میلیمتر و 50×490×490 میلیمتر و با قاب چوبی (300و150)×600×600 میلیمتر می باشد .ساخت ابعاد غیر متداول نیز امکان پذیر می باشد.
فیلتر کربن اکتیو

کاربرد فیلتر کربن اکتیو

فیلتر کربن امروزه در سطح گسترده ای در صنایع مختلف و تصفیه خانه استفاده می شود. با توجه به میل بسیار بالای کربن فعال در جذب موادی چون کلرآزاد و مواد آلی و راهبری آسان فیلتر کربن ، استفاده از فیلتر کربن فعال یکی از روش های مفید برای صنعت آب و فاضلاب به حساب می آید. درواقع مهم ترین عامل اصلی در فیلتر کربن ، کربن فعال دانه ای می باشد. کربن فعال دانه ای را می توان از موادی چون پوست گردو، زغال، زغال سنگ نارس بدست آورد . غالبأ کربن فعال دانه ای مورد استفاده در صنعت تصفیه آب از قیر با زغال سنگ با اندکی حرارت دادن در شرایط بی هوازی بدست می آید . نبود اکسیژن به ما این اطمینان را می دهد که زغال نباید بسوزد و باید به مواد کربنی متخلخل تبدیل شود.

کاربرد دستگاه فیلتر کربن

  1. تصفیه آب‌های آشامیدنی
  2. در برخی موارد در تصفیه‌خانه فاضلاب
  3. جهت حذف برخی مواد آلی از فاضلاب‌های صنعتی
  4. تصفیه آب استخر
کربن یا ذغال فعال شده با نام هایی مانند کربن اکتیو شده- ذغال فعال نیز شناخته می گردد.
به کربنی گفته می شود که توسط اکسیژن عمل آورده و فرآوری شده است به شکلی که سوراخ های ریز بی شماری (میلیون ها ) در میان اتم های آن بوجود آمده است (مدل کوچکتری از سنگ پا) کربن عمل آورده فوق به قراری فعال می گردد که با مقدار جزیی از آن می توان سطح بسیار وسیعی را برای ساخت فیلتر آماده ساخت.

قیمت فیلتر کربن اکتیو

فیلتر کربن گلخانه

قیمت کربن اکتیو