خرید فیلتر کیسه ای f7

خرید فیلتر کیسه ای f7از شرکت پال تهویه به صورت عمده و تکی امکان پذیر است . جهت خرید از این مجموعه با شماره های موجود در سایت پال تهویه البرز تماس حاصل نمایید .
فیلتر کیسه ای f7 که باعث تمیز شدن هوای  داخل ساختمان ها می شود نوعی از فیلتر کیسه ای است. این فیلتر به دلیل ساختار کیسه ای دارای سطح مقطع گسترده تری نسبت به فیلترهای دیگر دارد و همین امر باعث می شود سرعت هوا در روی  پارچه این فیلترها کم شود و کم شدن سرعت هوا باعث گیر افتادن ذرات گرد و غبار بیشتری می گردد. عمر این فیلترها زیاد است و راندمان بالایی دارند.
 فیلتر کیسه ای با راندمان پایین می تواند به عنوان پیش فیلتر باشد . فیلترهای کیسه ای با راندمان بالا نیز به عنوان فیلتر نهایی مورد استفاده قرار  می گیرند.
خرید فیلتر کیسه ای f7
 

کاربرد فیلتر F7 کیسه ای 

قبل از همه باید توجه داشته باشیم فیلتر کیسه ای داخل یک دستگاه هوا رسان جاگذاری  می شود ، ممکن است  هوا رسان یک دستگاه هواساز، فن فیلتر باکس و اگزا فن تشکیل شده باشد. دستگاه هوارسان و فیلتر کیسه ای در مکان هایی چون ؛ بیمارستان ها ،اتاق های عمل ، بخش های ریکاوری ، ساختمان های اداری، شرکت های داروسازی ،کارخانه های تولید موادغذایی ، خروجی کابین های رنگ ، کارخانه های تولید مواد شیمیایی ، کارخانه های تولید کاغذ ، کارخانه های تولید سیمان ، خروجی هوای بخش های عفونی بیمارستان ها و آزمایشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
تعویض فیلتر کیسه ای چه زمانی است؟ فیلترهای کیسه ای (بگ فیلتر) نوعی از سیستم‌های غبار زدایی دارای راندمان بالا می‌باشند که به صورت یک بار مصرف بوده و قابلیت شست وشو  نیست و یک بار مصرف است . شست و شوی فیلتر باعث از بین رفتن بافت های ریز پارچه آن می شود و کارایی بالا برای جذب ذرات را نخواهد داشت. طول عمر فیلترها بسته به زمان استفاده و همچنین مکان استفاده از لحاظ مقدار گرد و غبار و ذرات معلق در هوا متفاوت می باشد.

فیلتر کیسه ای f7

این فیلترها که شامل کیسه‌های عمودی به قطر ۲۰۰-۱۴۰ میلی‌متر و ارتفاع ۳۲۰۰-۲۳۰۰ میلی‌متر می‌باشند و به طور معمول تعدادی از کیسه‌ها را در یک محفظه فلزی به طور موازی در کنار هم قرار می‌دهند و جریان غبار از درون آن عبور می‌کند.این نوع فیلترها برای ذراتی با قطر حدود یک میکرون به کار می‌روند و اگر به طور مناسب طراحی شوند دارای راندمان پالایش ۹۵ درصد خواهند بود.
معمولا به دو روش کلی می توان زمان تعویض فیلتر کیسه ای هواساز را مشخص کرد :
  • با استفاده از پارتیکل سنج :
در این روش تعداد ذرات موجود در فضا(فضای مکانی که هوای آن فیلتر می شود)  با پارتیکل سنج مشخص و بر اساس کلاس فیلتر چنانچه مقدار ذرات بیشتر باشد زمان تعویض فیلتر ها مشخص می گردد.
  • بر اساس افت فشار :
معمولا در مشخصات فنی فیلتر ها افت فشار در حالت تمیز و در حالت کثیف اعلام می گردد . با قرار دادن یک دستگاه پرشرسوییچ هوا بر روی هوارسان اختلاف بین وردی و خروجی فیلتر را مقایسه می کنند زمانی که اختلاف فشار هوا از مشخصات  اعلامی سازنده فیلتر بیشتر باشد به معنی رسوب گرد و غبار روی فیلتر بوده و زمان تعویض فیلتر فرا رسیده است. در اکثر دستگاههای هوارسان حتی هواسازهای هایژنیک بیمارستانی نیز به دلیل قیمت مناسب و در دسترس بودن انواع پرشرسوییچ ها از روش دوم استفاده می گردد.