مرکز فروش فیلتر هپا

فیلتر هپا را امروزه می توان در بسیاری از مراکز فروش تجهیزات صنعتی و بهداشتی یافت. اما اصلی ترین مرکز فروش فیلتر هپا تولید کننده اصلی آن می باشد. فییلترر های هپا موجود در بازار ساخت ایران و یا خارج از کشور می باشند. و برای دستیابی به کیفیتی بی نظیر و قیمتی مناسب می توانید سری به ب سایت palta.ir بزنید.  شرکت پال تهویه البرز با سالها تجربه در طراحی تولید و فروش فیلتر هپا فعالیت داشته و یکی از مهم ترین مراکز فروش فیلتر هپا در سراسر ایران شناخته شده است.
مرکز فروش فیلتر هپا

تاریخچه فیلتر هپا

فیلتر هپا اولین بار در دهه 1940 ساخته شد. کلمه هپا یک حروف اختصاری است که در زبان انگلیسی از حروف اول کلماتی گرفته شده است که به معنی "فیلتر ذرات معلق هوا با راندمان بالا" میباشد. اولین بار فیلتر هپا در پروژه تحقیقاتی معروف به پروژه مانهتن استفاده شد تا دانشمندان را در مقابل ذرات معلق رادیواکتیو محافظت کند.این تشعشعات برای بدن بسیار مضر و خطرناک بوده و باید افراد را در مقابل آن کاملا ایمن می کردند.راه حل ابداعی در آن زمان فیلتر هپا بود که به کمک آن میتوان ذرات بسیار ریز آلوده را به دام انداخت و مانع از پراکنده شدن آنها شد. پس از آن از فیلتر هپا در تصفیه هوای پاک استفاده شد و تا به امروز مصارف گوناگونی در صنایع مختلف داشته است.

فیلتر هپا هواساز

اصطلاحا به فیلتر هپا هواساز گفته می شود. در واقع فیلتر هپا در حذف ذرات و آلودگی های موجود در هوا تاثیر بالایی دارد. به همین دلیل در تصفیه هوا و ساخت های پاک از فیلتر هپا استفاده می شود.در مکانیزم فیلتر هپا سه مرحله وجود دارد که هوا را تصفیه می کند این سه مرحله به شرح زیر می باشد:

 جلوگیری از عبور ذرات

ذراتی که بر روی شعاع مستقیم جریان هوا حرکت می‌کنند با برخورد به کناره الیاف‌ها به آن گیر کرده و می‌چسبند سپس شعاع هوا با تغییر مسیر از مانع عبور و از فیلتر خارج می‌شود. (ذرات تا ۱۰۰ نانومتر

 گیر افتادن ذرات به علت تراکم بافت الیافی

ذرات معلق با برخورد به بافت متراکم فیلتر در آن جاگیر می‌شوند و جریان هوا با حرکت منحنی از راه‌های باز میان فیلتر عبور می‌کنند. تأثیر این مکانیزم با پخش شدن الیاف کاهش و با سرعت جریان هوا افزایش می‌یابد.

انتشار

در این مکانیزم نتیجه عملکرد فیلتر بطرز چشمگیری افزایش می‌یابد. در اثر تصادم مولکول‌های گازی با ذرات معلق بسیار کوچک (کمتر از ۰/۱ میکرون) جهت حرکت ذرات معلق در داخل فیلتر تغییر کرده و سرعت اش نیز کاهش می‌یابد و همین تأخیر باعث بالا رفتن احتمال توقف و گیرکردن ذره معلق در درون فیلتر می‌شود. (قابل مقایسه باپدیده فیزیکی "حرکت بروانین") این روش در جذب ذرات با قطر کمتر از ۰/۱ میکرون روش برتر می‌باشد. همان‌طور که دو روش تراکم و مسدود کردن در جذب ذرات بالاتر از ۰/۴ میکرون مؤثر می‌باشند. ذرات بین این دو اندازه بیشترین نفوذ را در فیلتر می‌کنند (۰/۳ میکرون) که توأماً توسط هر سه عامل به کمک هم در فیلتر گیر می‌افتند.