گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1401/06/08 - 11:04
كد :82

طول عمر فیلترها چقدر است

طول عمر فیلتر، به مدت زمان کارکرد فیلتر اشاره می‌کند. یک فیلتر در طول زمان به تدریج از آلودگی پر شده، افت فشار بیشتری ایجاد کرده و در نهایت کارایی آن پایین می‌آید.

به لطف فناوری‌های مدرن و جدید، طول عمر برخی فیلترها افزایش یافته است. ساختار این فیلترها طوری طراحی شده است که ظرفیت جذب گرد و غبار آن‌ها بالا بوده و در عین حال افت فشاری کمتری دارد که به طور کلی به طول عمر بیشتر فیلتر منجر می‌شود. این فیلترها علاوه بر هزینه‌های مصرف انرژی کمتر، هزینه نصب، مواد اولیه و پسماند کمتری نیز به همراه دارند.

طول عمر فیلترها چقدر است

آلودگی هوا کارایی افراد را کاهش می‌دهد

آلودگی هوا همه جا حضور دارد حتی داخل محیط کار! شاید یکی از بدترین قسمت‌های مربوط به این موضوع این است که شما نمی‌توانید آلودگی هوای داخلی را ببینید. با این حال اثر آلودگی هوا بر سلامتی افراد به مرور محسوس و قابل دیدن است. سالانه هزاران نفر به علت عواقب استنشاق هوای آلوده جان خود را از دست می‌دهند. به همین علت آلودگی هوا موضوعی است که به شدت باید جدی گرفته شود. به هر حال کارمندان بخش اعظم زندگی خود را در محیط کار می‌گذرانند. با بهبود کیفیت هوای محیط شما به سادگی به سلامتی و رضایت کارکنان خود کمک می‌کنید.
ذرات معلق یکی از آلاینده‌های اصلی هوا هستند. زمانی که از ذرات معلق در هوا صحبت می‌کنیم، بین این ذرات بر اساس ابعادشان، تمایز فراوانی قائل می‌شویم.

ابعاد ذرات

ذرات معلق ۱۰ میکرون: ذراتی با ابعاد کوچکتر از ۱۰ میکرون. این ذرات معمولا به عنوان ذرات درشت شناخته شده و شامل گرد و خاک برخواسته از جاده‌ها و صنایع و احتراق می‌شوند. ذرات درشت بسته به ابعادشان ممکن است در پرز بینی به دام بیفتند.
ذرات معلق ۲.۵ میکرون: ذراتی با ابعاد کوچکتر از ۲.۵ میکرون. این ذرات به عنوان ذرات ریز شناخته شده و شامل قطرات ثانویه معلق در هوا و ذراتی مانند سرب می‌شوند. ذرات ریز معلق در هوا ممکن است در ریه‌ها متوقف شوند.
ذرات ۱ میکرون: ذراتی با ابعاد کوچکتر از ۰.۱ میکرون. به این ذرات معمولا ذرات فوق ریز گفته می‌شود. ذرات فوق ریز خطرناک ترین گروه ذرات هستند زیرا می‌توانند وارد جریان خون انسان شوند.
ذرات معلق در نتیجه احتراق سوخت‌های فسیلی، فرایندهای صنعتی و شیمیایی تولید می‌شوند. البته این ذرات گاهی منابع طبیعی نیز دارند .

عوارض تنفس ذرات معلق

برخی افراد در زندگی شان هوای آلوده تنفس می‌کنند. بسیاری از این افراد از بیماری‌های قلبی و ریوی رنج خواهند برد. آلودگی هوا بخش مهمی ‌از منشا این رنج خواهد بود . ذرات معلق و گازهای آلاینده هوا خطر ابتلا به انواع بیماری‌ها را به خصوص در بلند مدت افزایش می‌دهند.

برخی از عوارض آلودگی هوا در نتیجه تحقیقات مختلف

•    سرفه، سردرد، خارش چشم، مشکلات تمرکزی و تنگی نفس حاد
•    سالانه هزاران مراجعه اورژانسی بابت مشکلات قلبی
•    سالانه هزاران مراجعه اورژانسی بابت مشکلات تنفسی
•    حدودا ۵ % بیماری‌ها در نتیجه تماس بلند مدت با آلودگی هوا است.
•    سالانه ۱۳۵ هزار مرگ و میر در نتیجه تنفس هوای آلوده

مطالب مرتبط : فیلتر کیسه ای | فیلتر هپا